Tjänster

Hej och välkommen!

Obs! Jag vill understryka att jag INTE är psykoterapeut eller samtalsterapeut. Jag är leg psykiatrisk sjukskötare. Det finns en uppsjö av benämningar och det uppstår ofta förvirring. Mitt sätt att arbeta är dock psykoterapeutiskt orienterat vilket innebär att jag använder mig av den kunskap jag har av eget terapiarbete, handledning av hypnoterapeut och psykoterapeut, fortbildning, litteratur och klientkontakt. Däremot är jag leg EMDR-terapeut, certifierad hypnoterapeut och certifierad coach.

Jag vill också understryka att TYSTNADSPLIKTEN är en självklarhet och att du som klient kan känna dig trygg i att allt som avhandlas sker i största förtroende. Jag har inga arkiv och jag förstör allt material efter avslutad vårdkontakt. Vill du ha kopior på ev skrivet eller inspelat material innan dessa förstörs, är det helt i sin ordning. 

Jag länkar till sidor relaterade till mina tjänster som jag tycker är relevanta och viktiga. Det är ingen mening med att upprepa sånt som andra redan har skrivit så bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s