Om Carina

Vad roligt att du kom hit!

Jag har arbetat som psykiatrisk sjukskötare sedan år 2006 inom öppna vården. Före det har jag arbetat med får, värdshus, inom restaurangbranschen, på sjön och annat smått och gott.

År 2009 blev jag klar med min traumaterapiutbildning ( EMDR ) vid Åbo Akademi ( Vasa, Finland ) under handledning av Krister Andersson och Inger Carlsson ( Jakobstad ) samt Kerstin Bergh Johannesson ( Uppsala, Sverige ) . År 2011 fick jag mitt certifikat som hypnoterapeut vid Svenska Skolan för Etisk och Analytisk Hypnos, SSEAH ( Stockholm, Sverige ) under handledning av Jörgen Sundvall. I mars 2013 blev jag certifierad Dream Builder Coach vid Life Mastery Institute ( Los Angeles, USA ) under handledning av Mary Manin Morrissey. År 2014 erhöll jag certifikatet som hypnoanalytiker ( SSEAH ).

Vi lever i en tid med stora och snabba förändringar och det kan få oss att känna oss vilsna, deprimerade och rädda. Men samtidigt expanderar vi som människor och höjer våra medvetanden alltmer och det inger hopp och mod, tycker jag. Jag vill med mitt arbete bidra till att människor hittar ”hem till sig själva”, att de kan känna att de livsval de gör är deras egna och att livet är hanterbart. Vi har det här livet och det är vår födslorätt att leva det på det sätt vi önskar.

Det är så mycket som har bidragit till att jag står där jag står idag och jag vill därför göra det bästa jag kan för att ge åtminstone en gnutta tillbaka. Jag väljer att tro att det är syftet med mitt liv.

Mina blogginlägg kan handla om allt mellan himmel och jord men de är alltid kopplade till det jag jobbar med – människor och inte minst mig själv! Jag är alltför nyfiken på livet för att inte dyka ner i de mest varierande fenomen. Jag är bara sån 🙂

Om du känner att du vill veta mera och kanske vill känna dig själv på pulsen så kan du klicka vidare. Vi syns där!