Den mystiska papperslappen

Jag har som sagt påbörjat mitt feng shui projekt vilket innebär en total utrensning av allt som jag inte behöver, använder eller tycker om. Jag är nu i köksregionerna och konstaterar lättad att det inte finns så mycket att städa bort, bara organisera på ett bättre sätt.

När man röjer runt bland papper, kvitton, bordstabletter ( tallriksunderlägg? ), knappar och annat skumt kan man komma på överraskningar. Jag har haft en bricka på bänken som har fått agera uppsamlingsställe för ”ta tag i det snart men inte nu” grejer. När jag rensade ur den såg jag en liten papperslapp i hörnet mellan två bordstabletter. Lappen var också ett avrivet hörn av nåt papper och på den stod det med en för mig helt okänd handstil When ”Alone-time” becomes an obsession. Jag måste säga att jag blev lite ställd för det kändes som ett direkt budskap till mig. När ”Ensam-tid” blir en besatthet…tja, vad ska man säga? Jag kontemplerade en stund över texten, nickade igenkännande och slängde den sedan i pappershögen som ska brännas senare.

Det har gått en vecka snart och jag har inte riktigt kunna släppa taget om den där lappen som jag slängde bort. Dröm om min förvåning när jag stiger ut ur bilen i garaget idag och råkar tänka på den där lappen samtidigt som jag ser en trekantig pappersbit ligga på golvet strax innanför garagedörren. Vad tror ni det var för en lapp? Hur den har kommit till garaget från huset där jag har samlat allt brännbart på ett skilt ställe övergår mitt förstånd och naturligtvis finns det en vettig förklaring men det är inte utan att jag undrar…

 

                     

                                        Någon som känner igen handstilen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s