Dags för skörd! Del 10

                                                   

                                                                         Foto: bedford-fair.com

Hej och välkommen till vår 10:e och sista steg i grunderna i drömbyggande. Som du säkert har förstått har varje av dessa 10 steg så mycket mera att erbjuda i forma av kunskap och djupare förståelse och att det jag har presenterat är bara en ram inom vilken det finns massor att hämta. Det är som att lära sig köra bil; till en början har du fullt upp med att koordinera växelspak, gaspedal, observera trafiken osv men med tiden blir du allt säkrare och behärskar bilen och körandet med alla dina sinnen. En husbyggare blir med tiden allt skickligare på att använda sina verktyg; hammare, såg, spik, vattenpass, borr osv. Samma principer gäller för dig som bygger dina drömmar. Du blir allt bättre på att använda de verktyg som jag har presenterat i den här serien – förutsatt att du använder dem! Du kommer ju att leva ett liv oberoende så varför inte leva ett liv du älskar att leva där du växer, känner dig friare, är mera kreativ och där du känner att du utvecklas till att bli den du vill vara? Likt byggkillen som använder bra verktyg för att underlätta arbetet så blir du alltmer medveten om den makt dina tankar har och du underlättar ditt drömarbete med att lära dig använda de verktyg som dina tankar de facto är!

Livet blir också mycket roligare när man bygger drömmar med bra verktyg! Det är i processen i själva byggandet som du upptäcker dina förmågor och din storhet som människa.

Så nu har du kommit till den tid då det är dags att skörda! Du har din dröm! Det är den version du drömde om från början eller den har utvecklats alltmedan du växte under processens gång. Den är kanske mera och bättre än du trodde var möjligt! Och sen då? Du stannar upp ett tag och firar det du har åstadkommit. Du har förhoppningsvis firat varje dag och varje steg du har tagit – du kommer ihåg tacksamhet för det du har nu i syfte att ackumulera positiv energi i allt du gör ( energi i sig är ju neutral men den bär med sig de tankar du ger energin ). Du väntade inte med att ha roligt förrän det hände utan du hade roligt under tiden när du var på väg mot drömmen som du kommer ifrån. Kom ihåg att när du kan föreställa dig något så har det egentligen redan hänt en gång – i dig! Du inser nu att det var processen och inte produkten som var det viktigaste. Den stora gåvan du fick när du byggde din dröm var insikten om vem du blev i processen. Du blev medveten om att du är så mycket mera än du trodde, att du är förmögen att åstadkomma så mycket mer än du trodde och att du är en ständig medskapare i skapelseprocessen som pågår i hela universum och på jorden. Och allt det här börjar synas i ditt liv här och nu. Du kommer att upptäcka att du hela tiden har trott att det var du som byggde drömmen medan det i själva verket var drömmen som byggde dig.

Du har din dröm, du kommer att bli i samklang med den allteftersom du övar på att förlåta, att komma över din rädsla genom att sätta dig ner med den över en kopp kaffe eller se den i vitögat och med alla de andra verktyg du har fått att bygga med. Du kommer att upptäcka dig själv leva ett friare, fylligare och kreativare liv som är DU. Det är essensen i att bygga drömmar – att upptäcka vem DU är.

Så nu har vi kommit till slutet på denna resa men den fortsätter lika säkert som att vi andas varje dag. Jag hoppas du får stor nytta och glädje av din verktygslåda. Varje dag medför nya drömmar, varje dag ger dig en ny chans att börja bygga – om det så är en liten låda eller ett helt hus. All lycka till Dig och lev, älska, gör skillnad!

                                                 

                                                                                  Namaste

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s