Din inre röst. Del 7

                                            

Så roligt att du kom tillbaka till steg 7 i grunderna i hur vi bygger våra drömmar. Välkommen!

I ett ”drömbygge” så rör vi oss från där vi står idag till den framtid vi drömmer om. Vi kan se det som att där vi står nu är på en ”lägre” nivå än dit vi vill – upp till ett friare, fullare och kreativare liv fylld med glädje och tillfredsställelse och där vi kan ge uttryck för dem vi är. Ofta tittar vi upp mot taket eller himlen när vi fantiserar och dagdrömmer. Det vi drömmer om finns på en högre frekvens, vi håller bilden om drömmen levande i våra sinnen, vi övar systematiskt och i sekvenser genom en uppåtgående rörelse ( våra tankar och vår förståelse förändras steg för steg ) i syfte att lägga oss på den frekvens som är i harmoni med drömmen och att komma från drömmen. Sett ur en vetenskaplig, metafysisk och spirituell synvinkel är det ju omöjligt att rent fysiskt flytta sig från en frekvens till en annan, eller hur? Lika omöjligt är det för oss att kunna titta på Svt1 när vi har zappat in TV4. Men när vi ändrar mottagaren till sändningen som Svt1 ligger på så får vi in alla program från den kanalen. Samma princip gäller för att nå våra drömmar.

Okej, hur gör vi? Vi har gått igenom vissa steg som bit för bit har fört oss till en större, bättre, solidare och stabilare harmoni med frekvensen som är i linje och i samklang med den dröm vi har i våra tankar och hjärtan. Nästa steg är att komma i kontakt med den inre rösten av insikt och visdom – gudomlig, om du så vill – och tillåta denatt tala till oss. Mahatma Gandhi sa att Sanningens Röst talar till alla på denna planet varje dag och den är så stark som vi är villiga att lyssna till den. Jaha, hur kan vi urskilja den rösten bland alla andra som skränar i våra huvuden dagarna i ända? Hur vet vi att det inte är mammas, arbetsgivarens, lärarens eller någon annans röst vi hör och som vill att vi ska göra si och vara så? Det börjar som med vilken relation som helst. När telefonen ringer vet du inte vem det är i andra ändan. Det kan vara vem som helst av flera miljoner människor. Men när du hör att det är din bästa vän så lyssnar du – du känner igen rösten! Du har ett intresse i att lyssna och du lärde dig snabbt i början av er vänskap att urskilja rösten bland alla andra. Det är samma sak med din inre, ännu kanske lilla röst, men ju mer du sätter din uppmärksamhet på det som känns som vägledning – det kan vara en magkänsla, en mening som kommer upp oväntat eller ståpäls – desto tydligare blir rösten. Det enda sättet att lära känna rösten är att ge den en chans.

Om du är beredd att tillåta din högre makt, tillåta rösten av inspirerande insikt att arbeta med dig och för dig idag, kan du bara ställa några frågor. Svaren du får är av samma kvalitet som frågorna du ställer – det vet alla som har googlat sökord. Om du skriver ”fåglar” men vill veta något om en specifik art så får du ALLT om fåglar. Ju tydligare fråga desto tydligare svar. Det finns en röst som vet allt som finns att veta i detta universum. Den närvaron vet hur din dröm ska byggas. Låt dig inte trilla av vägen. Rösten kommer att visa dig nästa steg. Den kommer knappast att visa dig hela vägen på en gång men den visar dig nästa steg och det är bara ett steg i taget du kan ta. Din övning är inte bara att urskilja eller avgöra det nästa steget, du ska också ta steget. Så din övning är följande: ställ en fråga, lyssna in och gå till kanten av ljuset du ser. Om du vill kan du också kalla rösten din intuition.

                            Vilken fråga tänker du ställa idag som för dig i riktning mot din dröm? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s