Kalender

För ett friare, fullare och mera expanderande liv!

Onsdagen 2.10.13 kl. 18.30 -21 i Sundom UF:s lokal

Har du drömmar om att göra annat än det du gör eller vill utveckla dig där du står just nu? Vill du fördjupa en relation eller kanske hitta ditt livs kärlek? Vill du gå ner i vikt? Har du en vision om ett liv som du vet skulle få dig att känna dig full av kreativitet och energi? Upplever du att du begränsas av yttre och inre hinder? Känner du en längtan till något men vet inte riktigt vad det är?

Jag vill bjuda in dig till en kväll där du får titta närmare på dessa frågor. För en dröm eller flera – det har vi alla. Längtar gör vi alla. Den här kvällen kan öppna upp för nya horisonter i ditt liv.

Vi jobbar tillsammans och i grupper men först och främst ska vi ha ROLIGT!

Som ”Dream Builder Coach” eller Förändringscoach, kan jag hjälpa dig att ta din dröm på allvar och ta ett steg närmare det du längtar efter. Jag har utbildat mig hos Mary Manin Morrissey vid Life Master Institute i USA och har besökt Los Angeles för att själv jobba med min dröm. Nu vill jag dela med mig av vad jag har lärt mig till dig för det är allas vår födslorätt att leva det liv som gör att vi känner oss hela, sanna och LEVANDE!

(Ta gärna med penna och anteckningsblock.) 

Varmt välkommen!

OBS!!! Anmälningstiden går ut idag!

Sundom UF rf är arrangör och du betalar endast 10 e. Kaffe med tilltugg ingår i priset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s