Hypnoterapi

En god definition på hypnos lyder; ”Ett tillstånd av samtidig avslappning och koncentration med en ökad medvetenhet framkallad med suggestioner”.

Hypnosen ( läs avslappningen ) i sig är ingen terapi utan används för att skapa ett sinnestillstånd i vilket klienten och terapeuten tillsammans arbetar för att nå önskat resultat.

Jag i egenskap av terapeut använder min röst för att hjälpa dig att försätta dig själv i hypnos och fastän det inte är så säkert att du känner dig ”hypnotiserad” ( vad nu det är? ) så kommer du att uppleva en känsla av mental och fysisk avkoppling för vad gäller avslappning så är hypnos oslagbar!

Hypnoterapi är en metod där du i ett avslappnat tillstånd kommer i kontakt med de känslomässiga blockeringar som påverkar ditt dagliga liv negativt och därmed kan finna lösningar på dessa.

Hypnoterapi eller suggestionsterapi är en effektiv metod för bl.a. viktminskning, rökning, oro och ångestproblematik, låg självkänsla, fobier osv. Den är också ett utmärkt redskap för att komma till djupare insikter om dig själv. Orsaken till att vi gör saker som inte är bra för oss har ofta sin rot i en känslomässig blockering och där vi utvecklade strategier som hjälpte oss då men som nu har blivit överflödiga och förmodligen mer eller mindre skadliga på olika sätt.

Vanans makt är stor!

Hypnos, ett fullständigt normalt fenomen, är högst behagligt och avslappnande och tyvärr förekommer det många missförstånd och myter runt hypnos.Om du känner att detta är något för dig så tveka inte att kontakta mig för mera information.

 

Pris: 95 e för 60 min

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s