Äntligen!

971457 687673937928957 752961178 nHej kära läsare!

Jaha, efter många om och men och miljoner mail fram och tillbaka så är min hemsida klar. Det är inte utan att jag är nervös och har lätt magknip för nu gäller det att hålla den vid liv. Så välkommen till min sida och jag hoppas att innehållet ska vara till glädje och nytta. På min blogg kommer allt och inget att avhandlas och reflekteras över. Jag är själv ingen flitig bloggläsare men det kan ju ändras nu när jag har kastat mig ut i bloggosfären ( säger man så fortfarande eller är jag fortfarande kvar på 1900-talet? ). Jag tycker om att skratta och kommer därför att försöka sprida det vidare på bästa sätt. Jag är inte mindre seriös för det. 

Hemsidan är först och främst ett sätt för mig att vara tillgänglig för så många som möjligt. Vi behöver alla uppmuntrande ord på vägen och ibland professionell hjälp med olika problem som kan uppstå på livets väg. Som psykiatrisk sjukskötare, hypnoterapeut och coach kan jag erbjuda högklassigt stöd och vägledning. Det är för mig ett privilegium att få finnas till för Dig! Tveka inte att kontakta mig om du har frågor. Under tiden kan du kika in på min sida för att få en bild av vad jag gör. Väl mött där!

 

May the Force be with you!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s