Om Carina

Vad roligt att du kom hit!

Jag har arbetat som psykiatrisk sjukskötare sedan år 2006 inom öppna vården. Före det har jag arbetat med får, värdshus, inom restaurangbranschen och annat smått och gott. År 2009 blev jag klar med min traumaterapiutbildning ( EMDR ) vid Åbo Akademi ( Vasa, Finland ) under handledning av Krister Andersson och Inger Carlsson samt Kerstin Bergh Johannesson ( Uppsala, Sverige ) . År 2011 fick jag mitt certifikat som hypnoterapeut vid SSEAH eller Svenska Skolan för Etisk och Analytisk Hypnos  ( Stockholm, Sverige ) under handledning av Jörgen Sundvall. I mars 2013 blev jag certifierad Dream Builder Coach vid Life Mastery Institute ( Los Angeles, USA ) under handledning av Mary Manin Morrissey.  

Vi lever i en tid med stora och snabba förändringar och det kan få oss att känna oss vilsna, deprimerade och rädda. Men samtidigt expanderar vi som människor och höjer våra medvetanden alltmer och det inger hopp och mod, tycker jag. Jag vill med mitt arbete bidra till att människor hittar ”hem till sig själva”, att de kan känna att de livsval de gör är deras egna och att livet är hanterbart. Vi har det här livet och det är vår födslorätt att leva det på vårt sätt. Det är så mycket som har bidragit till att jag står där jag står idag och jag är djupt tacksam. Jag vill därför göra det bästa jag kan för att ge åtminstone en gnutta tillbaka. Jag väljer att tro att det är syftet med mitt liv.

Om du känner att du vill veta mera och kanske vill känna dig själv på pulsen så kan du klicka vidare. Vi syns där!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s